♦ Blog Alfira Farhana ♦
ABOUT ENTRY LINKS TUTOBIES
Tutorial Jom Timbang Berat Blog
Selasa, 10 Disember 2013 • 2:05 PTG • 0 comments

Assalamualaikum.Hei korang nak tahu tak berat blog korang?jangan ingat kita je yang ada blog pon ada...class ko blog!ha! jom ke SINI untuk tengok berat blog korang ideal tak.Kalau berat blog korag melebihi 100kb.Alamatnya kena pegi 'berdiet' la.Buang apa gadget yang tak penting tu di blog korang.

1.Firstly,korang isi link blog korang mcm dalam gambar

2.Tunggu sampai abis loading..

Nak tengok berat blog Al tak...jeng jeng jeng

Dah bemakin berat lah-.-' tapi still laju kan nak loading.

Komen berat blog korang jugak,Al nak tahu



PASTFUTURE
It'Me
Hello & Assalamualaikum to muslims who's reading this and willing to visit my blog.You've stepped onto my blog.I hope you'll like this blog .You may leave your footprints at my cbox or comments. Do follow me and In Shaa Allah i'll follow you guys back :) Lots of love, Alfira Nasir , 16 Years Old.


Tinta Penulis

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ
Follower





Chit Chat

1.Tingggalkan jejak di sini
2.Harsh word not allowed here
3.Boleh request tuto di sini
4.Url blog bukan url iklan nak dapat duit haram ke?


Credit