♦ Blog Alfira Farhana ♦
ABOUT ENTRY LINKS TUTOBIES
Tutorial Letak Iklan Atas Header Blog
Ahad, 8 Disember 2013 • 12:16 PTG • 0 comments


Salam,sambungan tuto tadi...hehehe kebosanan tahap gaban sekarng sebb tu Al buat tutorial *cer tengok tajuk*dah tahu kan..k let go*tu jelah ayat yg Al ada hohoh*

1. Open Dashboard --> Template --> Edit HTML

2. Tekan ctrl+f then search code ni :

b:section class='header' id='header' maxwidgets='1' showaddelement='no'
3.. Kalau dah jumpa,padam kod di atas and gantikan code ni
b:section class='header' id='header' maxwidgets='3' showaddelement='yes'
 5. Preview dulu,ada x? Kalau ada korang boleh ikut tutorial ini  pula..




PASTFUTURE
It'Me
Hello & Assalamualaikum to muslims who's reading this and willing to visit my blog.You've stepped onto my blog.I hope you'll like this blog .You may leave your footprints at my cbox or comments. Do follow me and In Shaa Allah i'll follow you guys back :) Lots of love, Alfira Nasir , 16 Years Old.


Tinta Penulis

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ
Follower





Chit Chat

1.Tingggalkan jejak di sini
2.Harsh word not allowed here
3.Boleh request tuto di sini
4.Url blog bukan url iklan nak dapat duit haram ke?


Credit