♦ Blog Alfira Farhana ♦
ABOUT ENTRY LINKS TUTOBIES
Tutorial Print Screen Di Photoscape
Selasa, 10 Disember 2013 • 1:22 PTG • 0 comments


Salam,ni tuto Al yang kedua untuk ari ni....Kan Al ada cakap yang printscreen Al x leh guna so sekarang Al nak ajar macam nak printscreen kat photoscape cara Al...

1.Firstly buka photoscape korang,lepastu akan keluar macam ni


2.Secondly, akan ada sesuatu yang pop out nanti..Cer tengok gambar kat bawah. Nilah yang korang nak guna untuk print screen. Korang tekan jer button yang mana-mana pun semuanya boleh digunakan.Ada faham tak?

3.Dah siap...Kalau x paham bagitahu di komen

Komen Kalau Jadik ;)






PASTFUTURE
It'Me
Hello & Assalamualaikum to muslims who's reading this and willing to visit my blog.You've stepped onto my blog.I hope you'll like this blog .You may leave your footprints at my cbox or comments. Do follow me and In Shaa Allah i'll follow you guys back :) Lots of love, Alfira Nasir , 16 Years Old.


Tinta Penulis

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ
Follower





Chit Chat

1.Tingggalkan jejak di sini
2.Harsh word not allowed here
3.Boleh request tuto di sini
4.Url blog bukan url iklan nak dapat duit haram ke?


Credit